About

Little Pineapple的「日常生活文化書寫」,是一個單身女性大學教師的生活記錄與社會觀察。小悲小喜,談生活,也論社會。是日常生活,也是教書研究興趣。我期待這是另一學習與對話的開展,也希望大家一起來用心認真過日子,分享生活點滴。

One response to “About

  1. Rebecca

    親愛的葉老師
    我是觀研筱玟~至今仍念念不忘在老師家開的溫馨期末派對~沒有留下太多照片真是遺憾 美好回憶只能留在腦海中

    上來跟老師說聲謝謝 因為您 更開啟了我對學術研究的另一種心情 而這種心情多半是因為發現知識而感到快樂 雖然我不是一個聰明的學生 但是我很慶幸能夠體會到閱讀的開心 真的很感謝您這學期的辛苦指導

    最後 美好的夏天又到了
    希望老師您有個精彩絢爛的假期
    我們下學期再見~

    給葉老師的

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s